Nieuws

Poster online te bestellen

Expeditie vrijheid, lespakket tweede wereldoorlog

De poster voor Expeditie Vrijheid voor het jaar 2021 zal hier op de website te bestellen zijn. De poster is een integraal onderdeel van de Expeditie en visualiseert door middel van tijdlijnen, beelden en kernbegrippen de ontdekkingstocht van de leerlingen. Kijk snel onder het kopje ‘Bestel Expeditieposter’ voor meer informatie.

Expeditie vrijheid, educatief lespakket tweede wereldoorlog

Privacy & Expeditite Vrijheid lesmateriaal

Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat leerlingen via dit formulier lesmateriaal downloaden. In verband met de AVG is het niet toegestaan persoonsgegevens (zoals mailadressen) van minderjarigen op te slaan. Het leerlingmateriaal is daarom rechtstreeks te downloaden.

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.