Nieuws

Opnames Expeditie Vrijheid bij OBS ‘t Schöppert

Expeditie Vrijheid op school

Expeditie Vrijheid is sinds de ontwikkeling actief gevolgd en begeleid door Kennisnet en het Netwerk Digitaal Erfgoed als één van hun focusprojecten. Dat heeft een aantal filmpjes opgeleverd waarbij de laatste opnames in april 2021 op locatie hebben plaatsgevonden bij OBS ‘t Schöppert in Hengelo. We delen graag dit mooie filmpje met jullie waarin ontwikkelaar Willemijn Zwart, leerkracht Marloes, directeur van het Historisch Centrum Overijssel Vincent Robijn én de leerlingen vertellen over hoe ze Expeditie Vrijheid ervaren.

Expeditie vrijheid, educatief lespakket tweede wereldoorlog

Gedonder in de Sassenpoort

De Sassenpoort is een bijzonder rijksmonument in hartje Zwolle. Voor de Sassenpoort werken we nu aan een methodevervangende kindertentoonstelling over de Tijd van Steden en Staten, speciaal voor groepen 5 en 6.

Via onderstaande formulier blijf je op de hoogte en ontvang je een email wanneer het project voltooid is!

Expeditie vrijheid, educatief lespakket tweede wereldoorlog

Duurzame ambachten

In de Kop van Overijssel vind je bijzondere ambachten, zoals de houten punterbouw, de ambachtelijke visserij, de rietteelt en het rietdekken. Samen met partnerscholen wordt nu gewerkt aan een leerlijn hierover.
Via onderstaande formulier blijf je op de hoogte en ontvang je een email wanneer de leerlijn voltooid is!
Expeditie vrijheid, educatief lespakket tweede wereldoorlog

Privacy & Expeditite Vrijheid lesmateriaal

Door je naam en mailadres achter te laten, kunnen we je nu het door jou opgevraagde materiaal toesturen en kunnen we je in de toekomst benaderen voor nieuwe projecten. Door je naam en mailadres achter te laten ga je daarmee akkoord.

Ook gegevens die je eventueel uit jezelf met ons deelt, zoals adres of telefoonnummer, slaan we op.

Ben je nieuwsgierig welke gegevens we over jou in ons systeem opgeslagen hebben, of wil je graag in de toekomst geen mail meer van ons ontvangen? We horen het graag en regelen het direct.

Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat leerlingen via dit formulier lesmateriaal downloaden. In verband met de AVG is het niet toegestaan persoonsgegevens (zoals mailadressen) van minderjarigen op te slaan. Het leerlingmateriaal is daarom rechtstreeks te downloaden.

Onze complete privacy policy vind je hier. Vragen, klachten, tips of meer informatie? Mail naar privacy@komvoor.nl.